Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasové (67) se po provalení nevěry manžela Felixe Slováčka (72) zhroutil svět. Naštěstí při ní v těžké chvíli stojí její blízký kamarád Michael Kocáb (60), s nímž ji v minulosti spojoval i milostný poměr.

Proutník Felix se na stará kolena zamiloval do výrazně mladší Lucie Gelemové, čímž svou manželku veřejně zostudil. Milenku totiž představuje jako svůj oficiální doprovod, aniž by řádně ukončil manželství s Dádou. Tu teď utěšuje její dávná láska. Chce snad Patrasová ve Felixovi vzbudit žárlivost?

„Mají společnou historii, děti, které by z rozchodu byly nešťastné, společné úspory a jsou celoživotně propojeni. Pokud se Felix dokáže upřímně omluvit a celou aféru ukončit, bude zase na Dádě, aby se s tím dokázala vypořádat a odpustit,“ radí své exmilence odborník na mezilidské vztahy Kocáb v Blesku.

Bývalý ministr moc dobře ví, o čem mluví. Sám totiž kvůli Lejle Abbasové opustil manželku a tři děti, takže jeho rady působí poněkud nepatřičně. Poměr s čokoládovou milenkou neudržel ani syn David, a Kocáb je tak obeznámen s tím, jak se může nevěrníkovi jeho úlet vymstít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám