Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) si nechal před dvěma měsíci kvůli charitě ostříhat vlasy nakrátko. Dlouhé je nosil 26 let a dlouho se se zásahem kadeřnice nemohl smířit. A dopadlo to tak, že se na párty objevil v paruce.

"V Americe mají novou metodu, je to tajné, je to jen v New Yorku a já mám konečně zase dlouhé vlasy," řekl Super.cz s úsměvem Vojtko na párty, která se nesla v duchu hippies.  Nakonec se přiznal. "Je to samozřejmě paruka, ale nebojte, nebudu ji teď opravdu nosit neustále. Je to jen dnes součást hippies kostýmu," vysvětluje zpěvák.

Marian se pochlubil také obrovským úspěchem. Před týdnem se zúčastnil konkurzu na Fantoma opery na americké Broadwayi a uspěl. "Byl jsem na výletě v New Yorku, dozvěděl jsem se, že ve stejném termínu tam je konkurz na Fantoma, tak jsem to zkusil. A jsem za to moc rád. Přišel mi mail, že by byli rádi, abych pokračoval dál a přijel na druhé kolo," prozradil Vojtko. "Měl jsem už tam hrozně dobrý pocit. Byly tam stovky, možná tisíce lidí, kteří čekali na své předzpívání, a když jsem dozpíval já a vyšel ven, tak všichni zatleskali. Ten den se toho přede mnou nikdo nedočkal, byl to hrozně pěkný pocit," dodal.

.

Byl jsem z New yorku nadený. Je to hrozně drahý, ale nikdy nevíš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám