Hlavní obsah
Článek

Vendula Svobodová (52) má docela odvahu, když ve svých letech ukázala bříško. A nejen ona. Kvůli charitativnímu projektu předvedl svůj pekáč buchet také její přítel Josef Pizinger. Jde o to, že prezidentka NF Kapka naděje se s partnerem připojila k charitativnímu projektu, který se právě jmenuje Pekáč buchet, a to znamenalo tři měsíce tvrdě pracovat na břišních svalech.

"Za každý pekáč buchet sponzoři darují prostředky, které putují na oddělení popálenin Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Já i můj partner jsme se zapojili také a musím říct, že to byla fakt dřina. Ne tak pro Pepu, který už vše jen dolaďoval, ale já jsem opravdu tvrdě makala každý den," prozrazuje Vendula.

A výsledek se dostavil. "Každá žena mi potvrdí, že pro nás je břicho nejkomplikovanější oblastí. Vydřít ho znamená totálně změnit životosprávu, vyhnout se jakýmkoli sacharidům a cvičit a cvičit," říká Vendula. Pro jejího přítele Pepu to bylo snadnější. "Je to sportovec, vymakaný byl už předtím, ale teď je to fakt masakr," uzavřela s úsměvem Svobodová.

Do projektu se zapojily stovky lidí, díky nimž se vybrala částka 83 tisíc korun. "Kapka naděje zakoupí pro popáleninové centrum vinohradské nemocnice přístroj pro děti s nejtěžšími diagnózami, který klinika nezbytně potřebovala. Jeho cena je 270 tisíc korun. Rozdíl částky doplatí NF Kapka naděje," dodala Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám