Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední potomek přišel na svět loni v září, ale na třiatřicetiletou zpěvačku Natashu Hamilton jako by těhotenství a následné mateřství mělo blahodárné účinky. Podívejte, jak si členka britské dívčí skupiny Atomic Kitten užila pondělní odpoledne s kamarádkami během bazénové párty na Ibize.

Čtyřnásobná maminka si možná na ostrově plném klubů a neutichající hudby prodloužila oslavování svých nedávných narozenin, které započala minulý týden s partnerem Ritchiem Nevillem v Římě, kam ji bývalý člen pro změnu chlapecké kapely 5ife pozval.

Natashe se daří po porodech dostávat do formy i díky vystupování se svými kolegyněmi z Atomic Kitten Kerry Katonou a Liz McClarnon. Co se soukromí týče, je to však u kudrnaté zrzky trochu složitější.

Zhruba před čtrnácti lety začala randit s Franem Cosgravem, majitelem nočního klubu a bývalým bodyguardem kapely Westlife. V dubnu 2012 oznámila své první těhotenství. V srpnu téhož roku porodila syna Joshe a krátce nato vztah s Cosgravem ukončila. V prosinci 2004 pak porodila druhého syna Harryho Hatchera, jehož otcem je tanečník Gavin Hatcher. Následující rok se rozešli.

V září 2006 byla Hamilton zasnoubená s Riadem Errajim, vzali se o rok později. Potomka Errajimu porodila v červnu 2010 a opět šlo o syna, jehož pojmenovali Alfie, ale o tři roky později s manželem oznámili odloučení. Ještě toho roku se dala dohromady s Ritchiem Nevillem, s nímž má téměř roční holčičku Ellu Rose.

Reklama

Další články

Načítám