Hlavní obsah
Článek

Letní měsíce si moderátorka nováckého Prásku Gabriela Partyšová (45) užívá plnými doušky. A to nejen se synem Kristianem, přítelem Danielem, ale i kamarády. Prázdniny ještě nejsou ve své polovině. Zamilovaná moderátorka už má za sebou dokonce dvě podařené dovolené u moře.

„S Kristianem a kámoškami z Floridy jsme byli společně v Řecku. S Danielem a Kristianem jsme potom ještě vyrazili do Chorvatska, kde jsme si užívali romantickou dovolenou na katamaránu,“ svěřila Super.cz odpočatá Partyšová.

Ta si na dovolené odpočala nejen od moderování, ale také od make-upu, bez kterého nevyleze před kameru, ale ani mezi lidi do společnosti. A protože se bude muset zase brzy postavit před kameru, nechala si prosolenou pleť po dovolených důkladně vyčistit vkosmetickém salonu s francouzskou kosmetikou na Národní třídě v Praze.

„Asi stárnu. Péči o pleť potřebuju stále častěji. Tak jsem si po návratu od moře dopřála čištění a vyrazila na hloubkovou kosmetiku obličeje a dekoltu,“ přiznala nám Gabriela, která doufá, že do konce prázdnin ještě kratší dovolenou a nějaké ty výlety se svými nejmilejšími stihne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám