Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pánové, vy, kteří jste plánovali svést Báru Mottlovou (37), tak jste promarnili příležitost. Herečka, modelka a Playmate prý nejspíš potkala svého pana Božského.

Kráska se nedávno vrátila z pobytu v Portugalsku, kde se těšila z přítomnosti pánského doprovodu. „Byli jsme v Lisabonu a pak taky v Lagosu, kde jsou ty krásné omleté skály od moře. To byla velká romantika,” říká Mottlová.

Bára se nejdříve zdráhala promluvit o své nové lásce, nakonec jí ale čerstvá zamilovanost sama rozvázala jazyk. „S tímto mužem se nějakou dobu vídám. Zatím to není nic usazenýho a oficiálního,” uvedla Bára, ale vzápětí se během našeho rozhovoru prořekla, že to s jejím vztahem bude po poslední dovolené vážnější, než by se mohlo zdát. Její partner jí totiž k narozeninám věnoval hodnotné briliantové náušnice.

„Dostala jsem přenádhernej dáreček k narozeninám, kterého si moc cením. Myslím si, že mi tím dal najevo, co pro něj znamenám. Možná, že od mých narozenin to zvážníme.” Báře udělal dárek velkou radost. „Není to o tom, že jsem dostala diamant, ale vnímám to tak, že když žena dostane od muže takový šperk, tak to znamená, že mu na ní záleží. Nejen diamanty, ale i péčí dává najevo, že mu na mně záleží, tak uvidíme,” culila se Barbora Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám