Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Policie nepomohla, tak se zákazu přiblížení domáhá soudně! Jak Super.cz již informoval, nedávno mělo v Říčanech v domě, který z drtivé většiny patří Darině Nové (66), exmanželce Josefa Rychtáře (65), dojít k dalšímu jejímu napadení ze strany vdovce po Ivetě Bartošové. Nová tehdy žádala, aby ho strážci zákona vykázali z domu, ti ale dle některých indicií s problematickým mužem kamarádí a možná proto jí nepomohli. Proto nyní podala na soud žádost o předběžné opatření!

Jedenáct měsíců už musí nedobrovolně obývat dům s mužem, který ji před lety opustil kvůli Ivetě Bartošové. Nová tvrdí, že jí bývalý choť pravidelně dělá ze života peklo a nechce to dál snášet. Proto chce po soudu rychlou nápravu.

O předběžném opatření musí justice rozhodnout velmi brzy, a protože Nová opakovaně tvrdí, že má strach, aby ji brzy nevynesli z domu v černém pytli, mohla by uspět. Současně ale musí podat i žalobu. „Nebudu se k tomu vyjadřovat. Vše řeší má advokátka, která má plnou moc. Řeknu jen jediné: neuhnu. Ani náhodou,“ reagovala stručně Darina Nová.

Tu podle našich informací chování exmanžela naštvalo natolik, že se rozhodla jednat a kromě žádosti na soud, aby zakázal Rychtářovi užívat společný dům, v němž ji má údajně opakovaně ohrožovat, podává hned několik trestních oznámení a žalob.

Muži, který má kvůli trestním soudním řízením nebo žalobám už teď starostí nad hlavu (naposledy si vykoledoval pokutu ve výši kolem 800 tisíc korun), přibydou tak brzy další. Zatím zkouší jinou taktiku: exmanželce nabízí, že když mu dá tři milióny, přestane se objevovat v její blízkosti.

Reklama

Další články

Načítám