Hlavní obsah
Článek

Petra Faltýnová (46) se na skok objevila v Česku. Přijela, protože její dcera Adriana tady má soustředění s gymnastikou, a je tady na týden. I když na ní některé zlé jazyky nenechají nit suchou, Petra podporuje charitativní projekty, je patronkou třech dětských domovů, a tak jsme ji potkali na soustředění akce Hejbejte se cvičitelky Hanky Kynychové (56) určené právě pro opuštěné děti.

Petra na akci slíbila, že vítěznému domovu věnuje 11 tisíc korun, což je bezpochyby chvályhodné, ale když jsme si popovídali o jejích charitativních aktivitách, samozřejmě nás nejvíc zajímalo její soukromí. Jak se má s americkým miliardářem Davidem a co říká na nový vztah expřítele Leoše Mareše (47)? A kdy vlastně byli naposledy v kontaktu?

Petra nám na všechno odpověděla, podrobně to můžete vidět a slyšet v naší reportáži, takže jen ve zkratce. V Americe je šťastnější než v Česku, s Davidem jí vše klape a přeje i svému ex vše nejlepší. I když to, že média přirovnávají jeho novou partnerku k ní, se jí moc nezdá. Sice se prý nikdy neviděly, ale ona je originál. A naposledy si s Leošem psali před dvěma týdny SMS. "Šlo o nedořešené finanční věci," upřesnila s tím, že jsou stále v kontaktu, ale aby si psali, zda v pořádku někam doletěli, to rozhodně není.

Reklama

Další články

Načítám