Hlavní obsah
Článek

Dnes již sedmatřicetiletá modelka a herečka Laetitia Casta si s francouzským šarmem sobě vlastním užívá prázdnin. Sbalila sebe, partnera Stefana Accorsiho i tři potomky a společně odjeli k moři. Cestu neměli dalekou, jako cílovou destinaci zvolili oblast Calvi na francouzském ostrově Korsika ve Středozemním moři.

Casta, jež před 16 lety debutovala před kamerou vedle Gerarda Depardieua, ovšem není žádná fajnovka a během dovolené si nemusí pronajímat luxusní jachty jako jiné celebrity, které chtějí kontakt s ostatními turisty omezit na minimum.

Představitelka krásné Faldany z filmového zpracování Asterixe a Obelixe nebo Brigitte Bardot v životopisném dramatu Serge Gainsboroug, za něž byla dokonce nominována na filmovou cenu Cesar, sice okusila veškeré pozlátko šoubyznysu, ale přesto zůstala ‚normální‘. Její tři děti - Sahteene (13), Orlando (8) a ještě pětiletá Athena jsou pro ni vším.

V modelingu Laetitia dosáhla snad všeho, po čem každá dívka v branži touží. Začínala v patnácti kampaní pro značku Guess. Od roku 1998 je ambasadorkou kosmetického gigantu L’Oreal Paris. Objevila se na více než stovce obálek nejprestižnějších magazínů. Tři roky byla součástí stáje andílků Victoria’s Secret. Pózovala pro kalendář Pirelli stejně jako třikrát po sobě pro plavkový speciál Sports Illustrated.

Reklama

Další články

Načítám