Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v září udělala Chelsea Clinton (35) ze svého osmašedesátiletého tatínka konečně dědečka, když přivedla na svět dcerku jménem Charlotte. Bývalému americkému prezidentovi Billu Clintonovi se tak rázem obrátil život naruby. Práci, politické aktivity i veškeré společenské povinnosti upozadila právě roztomilá dívenka, se kterou nedávno navštívil akci pro děti v parku na Madison Square v New Yorku.

V pořadí dvaačtyřicátý americký prezident, jenž byl během svého druhého volebního období postaven před soud kvůli nechvalně proslulému sexuálnímu skandálu s tehdy dvaadvacetiletou stážistkou Monicou Lewinsky, je stále velký elegán. Do parku oblékl modré společenské kalhoty s proužkem sladěné s vestičkou, to vše doplněné o bílou košili. Jeho desetiměsíční vnučka byla celá v bílém.

Celým jménem Charlotte Clinton Mezvinsky se narodila Clintonově jediné dceři Chelsea (35) a jejímu manželovi, investičnímu bankéři Marcu Mezvinskymu, 26. září 2014. Babičkou se tak zároveň stala budoucí kandidátka na první americkou prezidentku Hillary Clinton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám