Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pavel Trávníček (73) s přítelkyní Monikou Fialkovou znovu pracují na rozšíření rodiny. Monika v dubnu přiznala, že potratila. Miminku přestalo tlouct po třech měsících srdíčko. Rozhodně ji to ale neodradilo a otěhotnět si přeje rychle znovu.

"Na miminku pracujeme, necháme se překvapit, co to bude. Určitě chceme miminko. Cíl je, aby se všechno podařilo, aby bylo zdravé. Necháme tomu volný průběh, hlavně když se zadaří," řekla Super.cz Monika, která se před dvěma dny vrátila s Pavlem z romantické dovolené v Chorvatsku.

"Prodloužili jsme si to na dva týdny. Bylo to krásný, byli jsme kolem Makarské. Kdo má rád klídek a romantiku, musím doporučit Brelu. Tam nám bylo nádherně a samozřejmě jsme na miminku makali," upřesňuje snoubenka známého herce.

Po potratu dostala k dalšímu miminku od lékařů zelenou. "Můžeme hned pracovat, tak pracujeme a uvidíme, co z toho vznikne. Teď už čekáme," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám