Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Brzobohatý (41) změnil známé osobnosti tak, že je poznáte opravdu jen tehdy, když se budete hodně, ale hodně soustředit. Do svého dalšího videoklipu v pořadí už k třetí písni z alba Identity obsadil hvězdy jako Karla Gotta, Bena Cristovaa, Vaška Noida Bártu nebo svoji přítelkyni Taťánu Kuchařovou (36). Všem nasadil brýle, Karlovi Gottovi dokonce přidal plnovous. S touhle image by slavný český zpěvák mohl v pohodě chodit nakupovat do supermarketu a nikdo by ho o podpis stoprocentně nežádal.

Sám Ondřej je nejen jedním z aktérů klipu k písni Identity, ale zároveň i autorem scénáře, režisérem a producentem. Pro svůj režisérský debut oslovil kameramana oceněného Českým lvem za film Hlídač č. 47 Karla Fairaisla a o střih se postaral jeden z nejlepších českých střihačů Filip Malásek.

Natáčelo se především v baru v centru Prahy. V těchto dnech se videoklip dokončuje. Světlo světa by měl spatřit už 27. července!

Reklama

Další články

Načítám