Hlavní obsah
Článek

Aférka Felixe Slováčka, muže, který neoslňuje ženy jen šarmem, ale také svou mužností, pořádně otřásla důvěrou jeho ženy Dagmar Patrasové (67). Ta rozhodně nepřestala uvažovat o rozvodu, jenže bookmakeři ze sázkové kanceláře, která vyhlásila dost prazvláštní sázku, si spočítali, že ti dva spolu zůstanou. A že se málokdy mýlí!

Zatímco za dokonaný rozvod vyplatí 2,4krát víc, než člověk vsadí, za to, že do posledního dne roku ti dva nebudou mít definitivní manželskou odluku za sebou, jen 1,45krát tolik.

„Felix doposud všechny podobné kritické momenty v manželství vždycky nějak ustál. Jeho románek s Lucií Gelemovou je sice mimořádně exponovaný, všichni zúčastnění jsou pod přísným drobnohledem médií, nakonec to podle mě ale opět nějak zvládne. I kdyby výsledkem všeho bylo stále modernější oficiální otevřené manželství,“ tvrdí bookmaker Ondřej Vích.

Kanceláři samozřejmě může hrát do karet i to, že soudy jsou u nás těžkopádné, a i kdyby nakrásně Dáda žádost o rozvod podala, jen málo pravděpodobné je, že by rozsudek nabyl právní moci právě ještě před silvestrem…

Reklama

Další články

Načítám