Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zapomeňte na Rockyho i Ramba, takhle totiž vypadá taťka, kterého si dcery dokonale omotaly kolem prstů. Sylvester Stallone v přítomnosti svých ratolestí jihne jako beránek a je o to sympatičtější, že se za to ani trochu nestydí.

Hollywoodské eso Stallone právě s manželkou Jennifer Flavin a jejich třemi dcerami podniká už třetím týdnem cestu po Evropě. Hercovy nedávné 69. narozeniny oslavili v Benátkách. Navštívili už i Monako a momentálně všichni zakotvili ve Francii, kde si pronajali luxusní jachtu a užívají si daleko od turistů soukromí. To jim jen tu a tam naruší zvědaví paparazzi, kteří chtějí ukořistit vysportovaná těla obou slavných manželů v plavkách.

Hrdý byl nedávno Stallone na prostřední dceru Sistine Rose, které bude za pár dní sedmnáct a touží se stát modelkou, stejně jako kdysi její maminka. Dále má ještě o dva roky starší Sophii Rose a třináctiletou Scarlet Rose. Nejvíc se ovšem herec naparuje, když má celý svůj harém pěkně pohromadě jako například na premiérách úspěšné série Expendables, v níž ztvárňuje hlavní roli a zároveň ji režíruje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám