Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na americké herečce a bývalé modelce Halle Berry jako by se poslední dobou začínala podepisovat nutnost skloubit náročnou práci s mateřstvím. Převážně péče o teprve dvouletého synka musí oscarovou držitelku dost zmáhat. Přeci jen už za rok slaví padesátku.

Bývalá parťačka Pierce Brosnana Jinx z bondovky Dnes neumírej, o níž někdejší představitel agenta 007 řekl, že byla jeho nejpřitažlivější Bond girl, se v neděli se synem Maceem zastavila u přátel doma v kalifornském Los Feliz a hvězdný look rozhodně nebyl tím, co by toho odpoledne řešila. Její starší dceru Nahlu (7), kterou má s bývalým partnerem Gabrielem Aubrym, ani manžela Oliviera Martineze (49) vidět nebylo.

Po lednovém rozkřiknutí hereččiny údajné žádosti o rozvod s Martinezem je poslední dobou ticho po pěšině, ale vztah má prý do idylky daleko. Před několika dny přitom měl pár dvouleté výročí od svatby. Kdo ví, zda si vůbec někdo z nich vzpomněl...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám