Hlavní obsah
Článek

Paruky, příčesky, make-up, umělé řasy, výrazné šaty a boty na podpatku, to k Lucii Bílé (57) neodmyslitelně patří. V civilu ale Hanka Zaňáková tyto berličky krásy prakticky nevyužívá. Když jsme se se zlatou slavicí potkali na otevření kadeřnictví a showroomu italské farmaceutické kosmetiky, tak jsme se ptali, jak dlouho tedy trvá, než se z Hanky stane Lucie?

„Já mám tak šikovný tým, který mě má tak v ruce, že mě mají tak za hodinku hotovou. Za hodinu mám účes a líčení a pak si ještě hodinu povídáme, protože to jsou kamarádi,” říká zpěvačka.

O Bílou se starají jen vyvolení. „Já mám český tým a slovenský tým, který střídám podle toho, kde zrovna jsem. Jsou to přátelé. Pokud se mě totiž člověk dotýká, tak to musí být někdo, koho mám ráda a kdo mi taky může dát hezkou energii,” říká zpěvačka.

V soukromí se umělkyně zvládne nalíčit a učesat sama za čtvrt hodiny, ale pokud se chystá vystoupit na veřejnosti, tak o sebe většinou nechá pečovat profesionály. V minulosti se ale sama ujala profese stylistky. „Dělala jsem to jeden rok. Na Česko Slovensko má talent jsem měla šestnáct outfitů, které jsem si připravovala sama. Práskla jsem to, až když mě někdo pochválil, jinak jsem neřekla ani slovo,” prozradila nám s úsměvem Bílá.

Reklama

Další články

Načítám