Hlavní obsah
Článek

Ví se o ní, že zkoušela štěstí v soutěži krásy, není ale úplně známé, že Daniela Písařovicová se snažila prosadit také jako zpěvačka. Kráska z hlavní zpravodajské relace Události na České televizi zpívala v různých kapelách. Například v uskupení Zanthia. Přestože je Daniela nyní v konzervativním veřejnoprávním prostoru, tak ji to k hudbě stále táhne, na léto si dokonce naplánovala návštěvu několika hudebních festivalů.

„Jsem ráda, když se můžu bavit. Dřív jsem zpívala v kapele, a proto mám strašně ráda hudbu. Zrovna nedávno jsem na to myslela, že si musím vyblokovat nějaký víkend, kdy budu moct vyrazit na nějaký festival, a pak budu v té hudbě ponořená,” říká Písařovicová, která jedním dechem uvedla, jak prostředí českých letních festivalů miluje: „Přijde mi to strašně fajn, je tam bezvadná atmosféra, lidi se baví, nejsou na sebe zlí, bývají to skvělé akce.”

Moderátorka a reportérka se tedy jistě na některý z českých „fesťáků“ vydá, ale pravděpodobně ji v davu nezaregistrujete. „Většinou chodím bez make-upu a pak je to dost neidentifikovatelný obličej,” směje se Daniela Písařovicová.

Reklama

Další články

Načítám