Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že od určitého věku si žena musí vybrat mezi vráskami, nebo kily navíc. U Sharon Stone (66) to ovšem neplatí. I když jí pomalu táhne na šest křížků, je hubená jako lunt a ani zmiňované vrásky ji netrápí. Dokonce si s nadhledem sobě vlastním může dovolit vyrazit z domu, aniž by předtím trávila hodinu před zrcadlem ‚nahazováním fasády‘.

Zcela na přírodní způsob ji paparazzi zastihli v pondělí v nehtovém studiu Nail Design v Beverly Hills, kam si zašla na manikúru a pedikúru. V džínách, černém topu, kožených botách a s crossbody taštičkou návrhářky Kate Spade vypadala stylově a bedlivě vybírala, jakou barvu laku pro tentokrát zvolit. Při zemi se přitom rozhodně nedržela, nadšená byla například z metalízově modré.

Není divu, že si ji pro svou nejnovější kampaň na podzim a zimu 2015/2016 zvolila i rakouská značka Airfield. Vždyť Sharon své tělo mučí čtyřikrát týdně v posilovně, a navíc se v kondici udržuje i díky partnerům, kteří jsou pokaždé výrazně mladší ročník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám