Hlavní obsah
Článek

Většina slavných žen si nechává prsa zvětšit, aby byla ještě slavnější. Monika Marešová (49) potřebovala svůj hrudník naopak upravit do běžných lidských rozměrů. Následky měla ale operace stejné, jako u zvětšení, musela pořídit komplet nový šatník.

Poté, co jsem získala nová prsa, tak jsem si musela koupit všechny podprsenky,” říká manželka Leoše Mareše, která se díky šikovným ručičkám plastických chirurgů raduje z poprsí menšího o číslo a půl. Monika si musela pořídit nejen nové spodní prádlo, ale logicky také plavky a topy. „Přestože jsem se tak odlehčila, tak v některých řetězcích kupuju plavky s velikostí XL,” smála se Monika.

S Monikou Marešovou jsme si o razantní životní změně povídali zrovna když si v jednom outletu za Prahou pořizovala nová trička. Přestože na ni při převlékání prakticky neustále mířil objektiv fotoaparátu, tak se blondýna vůbec nestyděla. „Nestydím se. V mládí jsem dělala sport, vodní lyžování. Byla jsem zvyklá se převlékat v jedné místnosti s chlapama a tak to nějak neřeším,” říká Marešová a jedním dechem dodává: „Po zmenšení prsou se paradoxně nestydím víc vyprsit. Dřív jsme chodila spíš shrbená.”

Reklama

Další články

Načítám