Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titulní stranu historicky prvního vydání pánského magazínu Playboy zdobila mávající Marilyn Monroe (†36) v šatech s výstřihem až k pasu a širokým úsměvem na rtech. Zdánlivě nevinná černobílá fotografie zafungovala dokonale, časopisu se prodalo téměř 54 tisíc výtisků a z neznámé dívky se přes noc stala hvězda. S Hughem Hefnerem si tak vzájemně vděčili za parádní rozjezd...

Magazín si od té doby vybudoval neotřesitelnou pozici a svléknout se pro něj je považováno za čest. Nabídku, která kolikrát přijde přímo od Hefnera, neodmítla ani řada celebrit. Podívejte se s námi na několik obálek z uplynulých let...

V březnu 2005 zdobila magazín Paris Hilton (43) s poměrně cudnou fotografií v korzetu a síťovaných punčochách. Přesně o rok později Playboy otiskl na svoji titulku Jessicu Albu (34) v bikinách, ovšem byla z toho aféra. Čtenáři ji zvolili nejvíc sexy ženou roku a Hefner jednoduše použil snímek bez jejího souhlasu.

O další rok později kývla na focení pro Playboy i Mariah Carey (54) a v prosinci téhož roku se na obálce i uvnitř čísla objevila tehdy ještě poměrně neznámá šestadvacetiletá Kim Kardashian (43).

Pikantní byl rovněž ročník 2012. Tváří a tělem dvojvydání pro leden a únor byla Lindsay Lohan (37) stylizovaná do Marilyn Monroe, která se podobně jako Marilyn před šedesáti lety odhalila do půl těla na červeném saténu. Téměř všechny výtisky se prodaly během jednoho víkendu a obchodníci volali po dotisku. Oslovena byla rovněž vzdálená sestřenice vévodkyně Kate živící se jako striptérka a užívající umělecké jméno Katrina Darling. Její čas nadešel v září téhož roku.

Reklama

Další články

Načítám