Hlavní obsah
Článek

Stejně jako jeho manželka Dagmar Patrasová (67) popřál Felix Slováček k narozeninám malíři Kristianovi Kodetovi. "Známe se hrozně dlouho, takže si vždycky navzájem přejeme hlavně svěžest, která spočívá v tom, že si dáme dobrého vína, máme rádi život," řekl Super.cz a my doplnili, že také ženské. "To jste řekli vy. A všichni chlapi, co znám, mají rádi ženský," potutelně se usmíval hudebník.

Jak se stalo, že přišli spolu se ženou, i když momentálně prožívají velkou krizi kvůli jeho nevěře? "Přišli jsme s manželkou, protože jsme byli oba pozvaní a máme rádi Kristiana. Mám od něj doma tři obrazy. Od jeho tatínka, který byl sochař, máme doma dokonce sochu. Ale tu dostala Dáda, tu si nemůžu přivlastňovat," doplnil.

A nás v této souvislosti napadlo, jak je připravený, v případě nejkrizovějšího scénáře, na dělení majetku, kdyby došlo k rozvodu? "Kdybych věděl, jestli se má něco dělit, nebo nedělit, tak to nevím. Já neumím dělit, jenom násobit," naznačil, že celé roky společný majetek násobil. "A když už je znásobený, tak ho někdo musí rozdělit. Nevím, zda to bude nutné. Já myslím, že ne," krčil rameny.

"Není k tomu důvod, a navíc, v mém věku, je to upřímně jedno," mínil. Měl by tedy pro své potřeby dost, kdyby k dělení majetku došlo? "To nevím, záleží na tom, co člověk pije. Jestli víno za sto korun, nebo za dva tisíce. Záleží na tom, jestli na to bude mít," pokračoval.

Má tedy jisté obavy o budoucnost? "Já myslím, že ještě něco odehraju, a tím taky nějakou korunu vydělám. Nejsem odkázaný na to, že bych rozdělením nějak strádal. Pokud tedy budu zdravý," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám