Hlavní obsah
Článek

Herečka Melanie Griffith (53) se jen těžko smiřuje s přibývajícími léty. Svého o tři roky mladšího manžela, španělského herce Antonia Banderase, si však chce zuby nehty udržet a všemožně se snaží omámit čas a vypadat pro něj stejně dobře, jako když se před patnácti lety brali. Je to patrné z fotografií pořízených během jejího pravidelného běhání v Los Angeles.

Do plic navíc při tomto fyzickém vypětí nasává všechny škodliviny z cigaret, které si neodpustí ani během tréninku. Výsledkem její extrémně štíhlé postavy je tak zřejmě nezdravá kombinace přísných diet, cigaret a přemíry cvičení. Držitelka Zlatého glóbu Griffith je známá tím, že na svého atraktivního manžela, který si v poslední době nechal narůst nelichotivý šedý plnovous, hodně žárlí. Když Banderas například natáčí lechtivější scény do svých filmů, chce u toho být a průběh natáčení dozorovat.

Herečka, jež se nejvíce proslavila rolí cílevědomé Tess McGill ve filmu Podnikavá dívka, se poprvé vdala za herce Dona Johnsona. Jejich manželství trvalo šest měsíců. Následně se v roce 1981 provdala za dalšího hereckého kolegu Stevena Bauera, s nímž má syna Alexandera (25). Rozvedli se o po šesti letech.

Griffith poté začala randit opět s Johnsonem, narodila se jim dcera Dakota a znovu se vzali. Po sedmi letech se vztah rozpadl a Melanie poznala Antonia Banderase, s nímž hrála v komedii Jedna navíc. Jejich svatba se konala v květnu 1996, mají spolu dceru Stellu.

Reklama

Další články

Načítám