Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32), dříve Válková, v tom lítá až po uši. Teprve od loňského října randí s bubeníkem Lukášem Boho (31), kterého si před pár dny vzala za muže a čeká s ním prvního potomka. Těsně před svatbou stihla v požehnaném stavu ještě nafotit sexy kampaň. Exkluzivní kšeft získala po Andree Verešové.

Po dlouholetém vztahu s podnikatelem Miroslavem Ciprou našla, snad, konečně lásku na celý život. Je jí bubeník kapely Embassy Lukáš Boho. „Potkali jsme se na koncertě a myslím si, že to bylo pro oba velmi osudové setkání,“ přiznala Jitka, která se snažila vztah neuspěchat, přesto se jí to moc nepodařilo. „Už od začátku to mezi námi jiskřilo, ale zpočátku jsem se snažila, aby to naše oťukávání bylo velmi pomalé. Přesto byla láska tak intenzivní, že se nám podařilo rychle (a plánovaně) počít miminko,“ dodala.

Rodina je pro Jitku velmi důležitá, jelikož má zázemí a velký vzor v rodičích. „Naši jsou spolu přes třicet let,“ dodala modelka, která očekává svého prvního potomka 22. prosince. To jí však nikterak nebrání v práci, jak moderátorky, zpěvačky, tak i modelky. „Naštěstí moje bříško zatím nikomu nevadí. Dokonce jsem dostala velmi lukrativní nabídku. Fotila jsem kampaň pro institut make-upu. Tyto vizuály budou pak využity pro kosmetický veletrh v Praze. Byla jsem z této nabídky nadšená, jelikož přede mnou to fotila Andrea Verešová. Při focení mi maličko stáhli i bříško, takže ani zde nebyl můj požehnaný stav překážkou,“ uvedla Česká Miss 2010.

Reklama

Další články

Načítám