Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také už máte dost neustálého pocení ňader během léta? Rozčilují vás nevzhledné skvrny od potu pod prsy? Nejraději byste chodila v létě bez podprsenky? A co takhle v létě obléknout kousek, o kterém nebudete vůbec vědět? Podprsenku, ve které budou vaše ňadra vypadat skvěle a nebudou se potit? Taková existuje a našli jsme hned čtyři podobné!

Hladké a prodyšné – to jsou podprsenky na léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě ocení každá žena podprsenku, která dovolí její pokožce dýchat a zabrání nepříjemnému pocení. Taková podprsenka by měla být vyrobena z měkkého, poddajného a prodyšného materiálu. A když je navíc ještě vybavena hladkými košíčky, které neproznačují švy pod oblečením, vznikne kousek, na který nedáte dopustit. Našli jsme hned čtyři favoritky na vaši nejoblíbenější letní podprsenku – která to u vás vyhraje?

Revoluční VENUS 3D SPACER: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehká jako pírko, neuvěřitelně poddajná a dokonale prodyšná – to jsou hlavní přednosti této unikátní podprsenky. Je vyrobena ze speciálního dvouvrstvého porézního materiálu, který je mimořádně lehký, vzdušný a odvádí tělesnou vlhkost od těla. Takže v ní pohodlně přečkáte i ta největší horka. Měkké košíčky se dokonale přizpůsobí vašim ňadrům a dodají jim neodolatelný tvar. Díky bezešvému provedení košíčků navíc není podprsenka pod oblečením zřetelná a skvěle se tak hodí i pod těsné topy či sexy šaty. Bezvadně padne ňadrům jakékoliv velikosti a pořídíte ji hned ve čtyřech praktických barvách.

Vaší druhou kůží…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…se stane komfortní hladká podprsenka Flexicup. Její košíčky jsou vyrobeny z jemné měkké pěny, která se přizpůsobí tvaru ňader, perfektně splyne s tělem a stane se vaší druhou kůží. Košíčky jsou navíc vyrobeny z prodyšného Hightech materiálu, takže bude vaše pokožka krásně dýchat. Jen co ji obléknete, zapomenete, že na sobě nějaké prádlo vůbec máte! A nebude o tom vědět ani vaše okolí – hladké košíčky nejsou zřetelné ani pod upnutým topem. Tento pohodlný kousek pořídíte ve třech praktických barvách – v něžné bílé, praktické tělové a svůdné černé. Kterou vyberete?

Pohodlí bez pocení a navíc sexy dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se v létě cítit nejen pohodlně, ale taky hříšně sexy? Push-Up efekt je pro vás jasnou volbou! Klasické Push-Upky sice vytvoří sexy dekolt, ale na úkor vašeho pohodlí. S touto jedinečnou Push-Upkou ale nemusíte dělat kompromisy. Flexi košíčky se přizpůsobí vašim ňadrům a díky Push-Up efektu se postarají o svůdný žlábek. Velikost zesílení košíčku se mění podle velikosti – čím menší košíček, tím větší Push-Up efekt. Praktické, že? Hladké košíčky jsou přímo stvořené pod obepnuté oblečení a díky nízkému středu se můžete svým dekoltem pochlubit i v hlubokém výstřihu. Dopřejte si komfort i sexappeal v jednom!

Větší prsa? Žádný problém!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás příroda obdařila bujnými vnadami, oceníte nejen prodyšnost a poddajnost košíčků, ale především správnou podporu. Podprsenka Viviana Flexi je pro vás jako dělaná. Je vyrobena z extrémně prodyšného Hightech materiálu, takže se pod podprsenkou nebudete potit ani v těch největších vedrech. Flexi košíčky se přizpůsobí tvaru vašich ňader a o správné držení prsou se postará zesílený spodní lem společně s širšími ramínky. Díky pohodlnému a praktickému střihu se skvěle hodí ke každodennímu nošení. A díky hladkým košíčkům ji můžete směle obléknout i pod obepnuté oblečení. Vyberete černou, nebo bílou?

Další články

Načítám