Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V modelingu patří tahle čtyřiadvacetiletá modelka mezi špičku už jen tím, že se honosí andělskými křídly u Victoria's Secret. Ale jak už to tak bývá, modelky často mívají vyšší ambice. Poměrně vysokou daň za možnost stoupnout si před kameru musela ‚zaplatit‘ Chanel Iman (24), která se ve svém filmovém debutu Dope svléká donaha.

Komediální drama režiséra jménem Rick Famuyiwa, v němž hlavní roli ztvárnila dcery zpěváka Lennyho Kravitze Zoe Kravitz, letos bodovalo i na Sundance filmovém festivalu, kde si kromě nominace na nejlepší hraný film vysloužilo i zvláštní cenu poroty za nejlepší střih.

Iman ovšem nahé natáčení nevadilo. „Dostat se k filmu bylo něco, co jsem vždy chtěla. Spolupracovala jsem se svým hereckým koučem, absolvovala casting a pak mi zavolali. Stalo se to přes noc. Přišla jsem na natáčení a zamilovala jsem se. Ráda bych v hraní pokračovala,“ prozradila modelka a dodala: „Pro mě není problém se svléknout, fotila jsem už s tolika fotografy a ve filmu je to stejné. Jde o umění. Nemám moc co ukazovat. Myslím, že lidem připadám jako panenka jednoduše proto, že tam mám takové malé nic.“

Uvidíme, zda se Iman podaří úspěšně transformovat z modelky v uznávanou herečku podobně, jako tomu bylo u Rene Russo, Cybill Shepherd, Milly Jovovich nebo Andie MacDowell.

Reklama

Další články

Načítám