Hlavní obsah
Článek

I po šesti letech manželství mají topmodelka Heidi Klum (38) a soulový zpěvák Seal (48) harmonický vztah plný lásky. Je to zřejmé i z fotografií, které pořídili paparazzi v pondělí na jejich rodinné dovolené na Ibize. Dvojice se k sobě téměř neustále vinula, objímala se a líbala.

Přestože Heidi je maminkou čtyř dětí, z nichž má tři právě se Sealem, na její postavě se četná těhotenství vůbec nepodepsala. Pravdou zůstává, že německá modelka na sobě tvrdě dře a během léta se zapojila i do speciálního tréninku plného běhání, posilování a cvičení jógy.

Podobně je na tom i Seal. Přestože se již mílovými kroky blíží k padesátce, má skutečně záviděníhodnou figuru. Interpret hitu "Kiss from a Rose" s nezaměnitelnou barvou hlasu se plavil na jachtě společně s Heidi, jejich dětmi a několika přáteli.

Mezi Sealem a jeho ženou to i po letech pořádně jiskřilo. Téměř pořád byli v tělesném kontaktu. A když už se modelka rozhodla na chvíli od zpěváka odtrhnout a chytit na slunci trochu bronzu, Seal si ji alespoň zvěčnil na fotografiích.

Reklama

Další články

Načítám