Hlavní obsah
Článek

Včera jsme informovali, že se Nikola Šobichová (34) vdala, a dnes přinášíme fotky z její romantické veselky. „Svůj den D jsem si užila úplně maximálně, bylo to nádherné a nezapomenutelné. Byla jsem obklopena rodinou a přáteli, lidmi, které mám nejradši,” říká členka skupiny Holki, která s partnerem Filipem Matouškem uspořádala svatbu v lesích v Líšnici kousek od Prahy.

O emotivní momenty na svatbě nebyla nouze. „Dostali jsme od hostů jako překvapení balonky, které se napustily heliem, hosté nám na ně napsali přání a společně jsme je vypustili,” vzpomíná zpěvačka.

Mezi sedmašedesáti svatebčany nechyběly Nikoliny kolegyně z dívčí skupiny Radana Labajová a Katka Brzobohatá, svatba se samozřejmě neobešla bez přítomnosti zpěvaččiny dvouleté dcery Viktorky.

„Chtěla jsem se vdávat před dětmi, ale měli jsme s partnerem každý jinou představu o počtu hostů a vůbec o celé svatbě. Nakonec ale manžel kapituloval a bylo to po mém, tedy pro něj "velká" svatba s 60 hosty,” říká Nikola a s úsměvem dodává: „Přistoupil na to ale až po narození dcery. A já jsem ráda, jsme už i "papírově" rodina.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám