Hlavní obsah
Článek

Někdy nám opravdu připadá absurdní, co se k nám do redakce dostane! Josef Rychtář (65), říčanská soudem pravomocně odsouzená mlátička, má nově tiskového mluvčího, který nám poskytl srdceryvný příběh o tom, jak udatný ochránce slabých a bezmocných pomohl matce samoživitelce, která neměla ani na jídlo pro dítě. Poskytl jí údajně peníze a navrch jí měl přihodit kočárek pro prcka. Až nám srdce dojetím zaplesalo!

Oním mluvčím není nikdo jiný než Petr Veselý, podivín, který Rychtáře chtěl nejdřív zlikvidovat, aby se mu pak vetřel do přízně a byl jeho velký kamarád (než se ve zlém rozešli). Veselému, který například tvrdil i to, že vdovec po Ivetě Bartošové má po infarktu, by se nejspíš nedal věřit ani nos mezi očima, informaci jsme si ale ověřili u Rychtářova syna Honzy. „Může za něj mluvit, co vám mám ale povídat, je to blázen,“ vyjádřil svůj názor na slávychtivého chlapíka.

A o čem že ona srdceryvná historka vůbec je? Rychtáře prý kontaktovala jistá tajemná říčanská nebožačka. „Na schůzce v restauraci jsem byl jako jediný přítomen. Začala plakat, že je ve vážné finanční situaci, že zůstala sama s malým dítětem. Proto se pan Rychtář rozhodl finančně ji podpořit dvěma tisíci korun a zakoupil jí dětský kočárek v hodnotě 4 500 Kč. Touto cestou paní děkuje panu Rychtářovi,“ ohromil nás Josefovým citlivým srdíčkem Veselý.

Příště ještě nějaké zachráněné jednorožce a obraz Josefa Rychtáře, který měl mít nedávno opět incident se svou bývalou ženou a za někdejší urážení rozvodové právničky musí vysolit přes osm set tisíc, se před veřejností určitě změní!

Myslíte, že Rychtář opravdu pomohl samoživitelce?
Samozřejmě, je hodný, zaslouží nanebevzetí!
4,6 %
Nejsem si jistý/á, celé to působí podivně
5,4 %
Ani náhodou. Vymysleli si to, aby byli zajímaví
90 %
Celkem hlasovalo 7818 čtenářů.
Související témata:
Samoživitelka

Reklama

Další články

Načítám