Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes již dvaatřicetiletá anglická zpěvačka a porotkyně pěveckých soutěží Cheryl Fernandez-Versini známější pod jménem Cheryl Cole nikdy nepatřila mezi umělkyně trpící váhovými výkyvy. Od svých začátků v dívčí kapele Girls Aloud byla štíhlá, ale nikdy ne nezdravě. Ovšem poté, co shodila své dlouhé vlasy, viditelně shodila i kila. Čehož si všímají už i fanoušci a kolegové.

Minulý týden se během prvního dne castingu nové řady X Factoru v Manchesteru objevila v kompletu černých širokých kalhot a krátkého topu, který odhalil její vosí pas. Do Londýna si pak ve čtvrtek oblékla barevné kožené šaty s retro nádechem. Ty pro změnu upozornily na tenké nožky.

„Nejsem sice velkou fanynkou boubelek, ale Cheryl Fernandez-Versini je tak droboučká, až je mi z ní zima,“ neubránila se vyslovení svých dojmů čtyřicetiletá televizní komentátorka Katie Hopkins. „Cheryl, zlatíčko, potřebuješ dobrou pečenou večeři a nějaké lázně,“ dodala. S vyslyšením, natož pochopením se však u zpěvačky nesetkala. Cheryl ji požádala, aby si soudy ohledně její postavy odpustila. A jak už to tak bývá, začala vykládat, že toho sní spousty a že se jí nedaří přibrat...

Reklama

Další články

Načítám