Hlavní obsah
Článek

Do očí veřejnosti se Radka Pavlovčinová (35) neblaze zapsala díky vztahu s Miroslavem Etzlerem (59), který kvůli ní po mnoha letech opustil Vilmu Cibulkovou. Skandální románek je už ale dávno minulostí, teď má Radka oči jen pro svého přítele Honzu, se kterým randí něco přes rok. Jak se ti dva dali dohromady, nám zpěvačka s výrazným chrupem prozradila na premiéře snímku snímku Ant-Man.

„Honza dělá break dance, hip hop style. Je členem skupiny Pentifull. Takže jsme se seznámili v rámci tance,“ uvádí Pavlovčinová.

Neplánuje tedy „tancující páreček“ spolu něco podniknout také po pracovní stránce? „Ještě nevíme, ale ptají se nás na to všichni, tak něco vymyslíme,“ směje se Honza.

Radka je Slovenka a temperament se jí nedá upřít. Čistokrevný Čech Honza to bude mít těžké, Radka v kině nevydržela chvíli na místě a pořád se chichotala. „Já mluvím dobře česky, s tím nemám problém. Ale naše rodiny se navzájem ještě nenavštěvují, naši se zatím jen seznámili s Honzou. Jdeme na to hodně pomalu,“ vysvětluje tanečnice a její partner přikyvuje.

Nebude ani žádný výlet k moři. „Zatím máme spoustu práce, na společnou dovolenou není čas,“ říká Honza. „Možná vyrazíme někam pod stan, ale nebudeme to nijak moc hrotit,“ dodává Radka, která byla potěšená, že se mohli s přítelem odreagovat v kině aspoň u dobrého akčního filmu.

Reklama

Další články

Načítám