Hlavní obsah
Článek

S radostí jsme využili příležitosti setkat se s Nikol Švantnerovou (31) a její maminkou Danou. Zajímalo nás totiž, jestli úřadující Česká Miss 2015 zdědila svůj půvab právě po mamince. Odpověď byla zřejmá na první pohled.

Modelka s maminkou vyrazila na obhlídku pražské kliniky plastické chirurgie, ani jedna z nich ale neměla za lubem nechat si šikovnými ručičkami plastických chirurgů nějakou část zvětšit, či zmenšit. Zajímaly se o prevenci rakoviny prsu.

Nikol a její kolegyně ze soutěže Andrea Kalousová a Karolína Mališová si nechaly vysvětlit a názorně ukázat, jak preventivně kontrolovat svá prsa. Kromě jejich matek dívkám dělala společnost také ředitelka soutěže Marcela Krplová. Starší dámy pak podstoupily preventivní sonografické či mamografické vyšetření prsou.

„Maminka Nikol vypadá velmi mladě, nemá téměř žádné vrásky v obličeji, ani pokleslou kůži. Nikol má proto předpoklady k tomu, že bude vypadat dobře i ve vyšším věku. Při jejich vzájemném srovnání můžeme předpokládat, že Nikol bude vypadat dlouho mladistvě, bude mít štíhlou, hezkou postavu,“ konstatoval vedoucí lékař Roman Kufa.

Dana Švantnerová zjevně není ten typ matky, která by se snažila ze své dcery vytvořit oživlou panenku Barbie. Vlastně svou dceru vede hlavně ke sportu a namísto společně stráveného času v salonech krásy spolu tráví čas třeba na zahradě. „Na takové věci není moc čas. Když už máme možnost, tak rády uspořádáme grilování, tak asi vypadá náš dámský večer,” uvedla královna krásy a její maminka jí přitakává: „Žádné masky, nehtíky a podobné věci. To spolu neřešíme. Já na to moc nejsem.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám