Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelky zahraničních herců mají letos žně. Kromě Jamieho Dornana alias pana Greye z Padesáti odstínů šedi je možné v českých lokacích potkat i Luka Pasqualiana, jehož proslavil seriál Tři mušketýři.

Nejnovější adaptace dobrodružného románu Alexandra Dumase vznikla v britské produkci, ale seriál o cti a odvaze vzniká v Česku, kde se po vřelém diváckém přijetí natáčí už třetí řada. Dámská část publika si oblíbila především nového D´Artagnana s líbivou tváří Luka Pasqualina.

Britský herec s italskými kořeny už na Barrandově natáčel historický seriál Borgiové i sci-fi film Snowpiercer, v němž si zahrál po boku Chrise Evanse a Tildy Swinton, takže je v Česku jako doma. Tři mušketýři se kromě ateliérů realizují také na řadě domácích památek, kde Pasqualino vzbuzuje nejvíce obdivu.

Seriál, který je k vidění na Primě, však pro šestadvacetiletého herce představují značnou fyzickou námahu. „Vstáváme hrozně brzo a nonstop trénujeme šermování, jezdíme na koních a stále dokola. Je to velice těžké, ale máme díky tomu skvělou kondičku. Neuvěřitelně nás to stmelilo, stali se z nás přátelé, což se skvěle přeneslo i do seriálu,“ tvrdí seriálový D´Artagnan.

Reklama

Další články

Načítám