Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová neustále udivuje všechny své konkurentky z modelingu. Na to, že nedávno oslavila pětatřicáté narozeniny a je dvojnásobnou maminku, si neustále udržuje ukázkovou postavu. Pevný zadeček a štíhlé, nikoliv nezdravě pohublé tělo, však slovenská kráska nemá jen díky genům, ale stojí za ním pravidelné cvičení jógy, kterou si Andrea nemůže vynachválit.

Svými akrobatickými kousky z repertoáru tohoto populárního cvičení a životního stylu, se modelka neustále chlubí na sociální síti. Na výběr těch nejpružnějších modelčiných cviků se podívejte v naší fotogalerii.

„Jóga je ucelený systém, který nejen formuje, ale i udržuje fyzické a psychické zdraví. Cítíte se lépe a je pro všechny věkové kategorie," řekla nedávno Super.cz kráska s tím, že díky józe má i svěží pleť.

„Jóga pomáhá omládnout a revitalizovat organismus tím, že jste hodně hlavou dolů. Mozek a hlava se, čím jsme starší, méně okysličují. Proto také stárneme, šednou nám vlasy a dělají se vrásky. Hlavně to chce prokrvovat mozek. Pak nebudete potřebovat žádné plastiky ani jiné instituty krásy, protože si tím pomůžeme sami a naše pleť bude stále svěží a krásná," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám