Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) se zase jednou kochala vlastními fotografiemi z dřívějška a objevila něco, čím by mohla v období svého těhotenství potěšit fanoušky. Na sociální síti tak sdílela pár let starý snímek pocházející z focení pro W Magazine, kvůli němuž kdysi ztropila scénu, protože si na fotkách připadala jako ‚z porna‘. Dnes už jí to, zdá se, nevadí...

Pozorní diváci reality show Keeping Up With the Kardashians si možná ještě vybaví epizodu z roku 2011, kde Kim propukla v pláč, protože se jí fotografie pořízené pro časopis zdály až příliš odhalující. Tehdy při hysterickém výstupu dokonce řekla, že už se nikdy nesvlékne.

Jen loni to ovšem udělala hned několikrát a například její snímky pro magazín Paper, kde se odhalila úplně celá, jsou toho důkazem. Nemluvě o skandálním focení pro magazín Love z letošního února, kde stojí jen v lodičkách na schodech s objektivem namířeným na ta nejintimnější místa jejího těla.

Kdo se tak obával, že se Kim vedle manžela Kanyeho Westa stane cudnou dámou, byl úplně vedle. Malá North i prcek, který je právě na cestě, se jednou budou divit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám