Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muži, kteří tajně doufali, že se Denisa Dvořáková stane jejich vyvolenou, se budou muset smířit s realitou. Ve čtvrtek si vzala svého dlouholetého přítele, slovenského fotbalistu Martina Hromkoviče (32).

Informace okolo svatby držela světově úspěšná česká topmodelka pod pokličkou. Super.cz se podařilo zjistit, že svatební obřad se uskutečnil na slovenském zámku u obce Tomášov, dvacet kilometrů východně od Bratislavy. Veselky se zúčastnila více než stovka pozvaných hostů. Mezi svatebčany byla pochopitelně zastoupena rodina ženicha a nevěsty, ale nechyběli ani profesionálové ze světa modelingu a slovenského vrcholového fotbalu.

Kráska z modelingové agentury Elite Model měla ve svůj den D na sobě nádherné šaty s dlouhou vlečkou, zdobené aranžovanou krajkou, které zakrývaly ruce až po zápěstí. (Tento trend svými svatebními šaty odstartovala vévodkyně z Cambridge - princezna Kate). Úchvatný model, který odpovídá aktuálnímu trendu, si Dvořáková nechala přivézt z New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám