Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kariéra modelky Kelly Rohrbach (24) dosáhla poté, co začala randit s hercem Leonardem DiCapriem (49), až ke hvězdám. Blonďatý andílek je na roztrhání a fotí jednu kampaň za druhou.

Poměr s hvězdou filmů Titanic, Letec či Vlk z Wall Street je pro každou modelku velmi přínosný, protože díky němu výrazně roste její cena na trhu. Leonardovy románky však nemají příliš dlouhé trvání, a tak by se Kelly měla pořádně snažit, aby ze své známosti vytřískala maximum, než dopadne stejně jako její předchůdkyně.

Rozeznat od sebe milenky slavného herce je obtížné, protože Leonardo měl vždy slabost pro blondýnky typických modelkovských parametrů. Kelly v tomhle ohledu není žádnou výjimkou. Také s ní DiCaprio prožívá vášnivé chvilky, ale svůj oficiální doprovod na společenských událostech z ní prozatím neudělal.

Kelly Rohrbach by to přitom po jeho boku na červeném koberci náramně slušelo. Atraktivní modelka ale svůj půvab prozatím uplatňuje jen při výkonu svého povolání. V ulicích New Yorku pózovala v černých latexových šatech, které by totálně odzbrojily i DiCapria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám