Hlavní obsah
Článek

Poslední epizoda populárního seriálu o sousedkách z amerického předměstí měla premiéru už před čtyřmi lety, ale Eva Longoria (49) vypadá stejně atraktivně jako v časech, kdy hrála nevěrnou bývalou modelku Gabrielle Solisovou.

Kráska s hispánskými kořeny od skončení seriálu žádnou výraznou roli nedostala. Eva Longoria neustále v bikinách vystavuje své nestárnoucí křivky a američtí producenti musí být snad slepí, když jí už roky nenabídli pořádnou roli, v níž by zúročila všechny své přednosti.

Eva není zdaleka tak vytížená jako v časech, kdy natáčela Zoufalé manželky, kde se objevila ve všech 181 epizodách. O to více času tak může trávit se svým současným přítelem. Byznysmen José Antonio Baston vzal svou lásku na dovolenou do Španělska, kde na jachtě vyhřívá své dokonalé tělíčko. Eva si oblíbila „vyskakovací“ snímky, na nichž v bikinách působí jako dvacítka. V jejím věku to může sice působit poněkud infantilně, ale seriálová kráska se má čím pochlubit, takže její fotky stále vzbuzují obdiv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám