Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ne v Karlových Varech, ale u MT-nábytek.cz zažijete tu nejzářivější párty letošního léta! Poznejte 3 708 okouzlujících hvězd v podobě nábytku, dočasně zlevněného o desítky procent. Podívejte se na malou ochutnávku z naší nabídky, nechte se vtáhnout do slevového veselí a ušetřete tisíce korun. Roztočte to bez starostí tak jako filmové celebrity.

To nejsou vidiny z vypitých drinků. Za obývací stěnu vážně dáte méně než 5 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když si asi myslíte, že už tady někdo trošku přebral, nedejte se zmýlit. Moderní sestavu nábytku do obýváku Anya teď pořídíte s nevídanou slevou. Vyberete si z 2 barevných provedení, sestavíte si díly v pokoji přesně podle svých představ a na přání do prosklených skříněk dostanete i vnitřní LED osvětlení. Za tuto cenu naprostá pecka. Dříve za 14 105 Kč - sleva 65 %!

Potřebujete si odpočinout? Rozvalte se na sedačku za méně než půlku dřívější ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plnou náruč pohodlí celé rodině i vašim návštěvám poskytne sedací souprava Viviana snadno rozložitelná na prostornou postel. Na výběr máte z 2 různých rozměrů a potahů čalounění v látce nebo ekokůži, obě varianty přitom mají mnoho barevných kombinací. Nechybí praktický vnitřní úložný prostor a v ceně sedačky dostanete i 3 opěrné polštáře. Dříve za 16 178 Kč - sleva 57 %!

Večírek ještě zdaleka nekončí! Dejte si (do bytu) praktickou skříň se super slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše oblečení spolehlivě ochrání šatní skříň Gerardo nabízená ve 2 různých šířkách. Vnitřní kombinace polic a šatní tyče je ideální pro uložení letních i zimních oděvů, tiché posuvné dveře neruší ničí spánek. K dalším přednostem skříně patří i odolná povrchová úprava a velké zrcadlo pro okamžitou kontrolu zevnějšku. Doporučujeme pro výborný poměr užitku a ceny. Dříve za 10 650 Kč.

Dítě odjelo na prázdniny? Ohromte ho po návratu novým nábytkem v pokojíčku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pošlete potomky na tábor nebo k babičce a připravte jim parádní překvapení v podobě nového nábytku z kolekce Bambi. Má zaoblené rohy pro větší bezpečnost, odolný laminovaný povrch, který snese polití, vydrží poškrábání a velmi snadno se udržuje, a spoustu různých úložných prostor. V nabídce najdete 2 barevné kombinace pro holky i kluky. Dříve za 12 522 Kč.

Roztočte to na letní nábytkové párty - 3 807 koktejlů plných slev - až 65 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pojďte se pobavit na pořádnou letní párty u MT-nábytek.cz. Poznejte 3 807 modelů kvalitního a krásného nového nábytku za báječné ceny. Čeká vás super večírek, barmani namíchali do koktejlů slevy 42, 57 i 65 %. Dostavte se včas, tato jedinečná akce trvá jen do 31. července!

Další články

Načítám