Hlavní obsah
Článek

Rozchod s Charliem Ebersolem pro Britney Spears (42) zajisté nebyl příjemnou záležitostí, ale známá smolařka v lásce si z neúspěchu v soukromém životě nic nedělá. Na udílení sportovních cen vypadala tak dokonale, jak si ji fanoušci pamatují z 90. let minulého století.

Britney sice ve svém prvním hitu ...Baby One More Time zpívala o tom, jak ji samota zabíjí, ale po rozvodu a několika rozchodech ji jen tak něco nerozhodí. Popová hvězda žije pro své dva syny, které dle jejích slov žádný chlap nepřekoná. Charlie Ebersol sice jako náhradní tatínek obstál na jedničku, ale jejich románek trval jen osm měsíců.

Nezadaná Britney byla překvapením udílení ESPY Awards, jimiž se v Los Angeles oceňovaly nejlepší sportovní výkony uplynulé sezóny. Před pár lety by zpěvačka bojující s nadváhou na takové akci působila dost nepatřičně, ale nyní mohla konkurovat i sportovním hvězdám včetně lyžařky Lindsey Vonn.

Na postavě Spears je znát, že uplynulé měsíce strávila v posilovně, kde se opět dostala do formy. V odvážně krátkých šatech s odhalenými zády ukázala, že posilování není jen výsadou sportovců. Pokud si Britney výstavní křivky udrží, nápadníci na ni budou stát frontu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám