Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky filmu Domácí péče, který sbírá vavříny u diváků i kritiky, je Alena Minulová opět v záři reflektorů.

„Denně dělám pět rozhovorů, absolvuji focení, zkoušky šatů, líčení. Je to teď opravdu hrozný fofr a ani jsem si nestihla uvědomit, co všechno se kolem mě děje, bude to chtít asi časový odstup,” říká Mihulová, která si ale přece jen svých patnáct minut slávy užila na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon. „Tam jsem zaznamenala naprostý okamžik štěstí, který jsem si v tu chvíli užila. Ten standing ovation byl krásný,” řekla nám herečka před premiérou snímku, kdy ještě nevěděla, že jí bude vestoje tleskat také celý sál legendárního kina Lucerna.

Mihulová dorazila na premiéru do Paláce Lucerna v doprovodu svého partnera Lea. Herečka, jejímž životním partnerem byl o jednačtyřicet let starší režisér Karel Kachyňa (†79), si potrpí na zralé muže. Akci si také nenechala ujít hereččina dcera Karolína Kachyňová, kterou doprovázela její partnerka Natalie Wirth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám