Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Raději než povalování na pláži si Mila Kunis (40) s Ashtonem Kutcherem (46) vybrali na líbánky něco dobrodružnějšího. Pár, který dokázal dokonale utajit nedávnou svatbu, se poněkud překvapivě odebral na výlet okolo Kalifornie, která má hned několik zastávek. Daleké cestování za exotikou možná nechtěli riskovat i s ohledem na jejich teprve devítiměsíční holčičku Wyatt, kterou pochopitelně vzali na cestu s sebou.

Slavná dvojice, která do toho po tříleté známosti praštila na americký Den nezávislosti (4. července), strávila několik dní v Yosemitském národním parku v horách Sierry Nevady, kde absolvovala několik pěších túr po malebném okolí. Nevynechali ani skalní stěnu El Capitan, vodopády Bridalveil Fall, průzračné jezero Bass Lake či pohled na vrchol Half Dome při západu slunce.

Díky fotografiím několika fanoušků, s nimiž se novomanželé ochotně vyfotili, je zřejmé, že se v posledních dnech přesunuli do kalifornského okresu Napa County, konkrétně do tamní proslulé vinařské oblasti Napa Valley AVA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám