Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna zdědila dekolt po mámě, druhá po tátovi, ale na ulici ho hrdě vystavují obě. Však jsou to také slavné sestry s exhibicionistickými sklony Kim Kardashian (43) a Kendall Jenner (28). Na hluboký výstřih vsadily i v úterý, kdy se Kendall vydala do restaurace na oběd, stejně jako o pár hodin později i Kim, jež měla namířeno na večeři do podniku Giorgio Baldi.

Tentokrát přitom byla Kendall v odívání tou odvážnější. I když by se zdálo, že do kompletního odhalení hrudníku zbývalo jen velmi málo, devatenáctiletá modelka měla svou blůzku pojištěnou tolik oblíbenými ‚lepítky‘, které drží výstřih přesně tam, kde má být.

To těhulka Kim povečeřela s manželem Kanyem Westem a tanečnicí, choreografkou a zakladatelkou Pussycat Dolls Robin Antin (54) v průsvitných černých šatech odhalujících spodní prádlo.

Celebrity z povolání Kim a Kendall jsou ovšem sestrami jen z jedné poloviny, což naznačuje i jejich odlišné příjmení. Zatímco starší z nich pochází z manželství maminky Kris s advokátem Robertem Kardashianem, otcem Kendall byl bývalý desetibojař a olympijský vítěz Bruce Jenner, dnes žena Caitlyn Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám