Hlavní obsah
Článek

V Ordinaci v růžové zahradě si herečka Kristýna Kociánová (30) zahrála Mirku, trhlou zdravotní sestřičku se zálibou v podkolenkách. Již několik let se v seriálu sice neobjevuje, fanoušci si ji ale stále pamatují, a dokonce prý oslovují s dotazem, zda se vrátí. „Myslím, že spíš dostanou šanci nové tváře,“ míní Kociánová.

Na nedostatek práce si však nestěžuje, přišly nové nabídky. Hraje v divadle a také natáčí. „Točila jsem pro Českou televizi a teď budu točit ještě pro další televizi,“ popovídala v talk show Na baru. Ještě předtím, tedy před tím natáčením, stihla prázdninový výlet. „Byla jsem na víkend na vodě, na Vltavě, to bylo moc fajn.“

Z fotek si nelze nevšimnout, že se od dob nástupu do Ordinace velmi změnila. Hodně zhubla a je z ní krásná žena. Kila prý začala shazovat ve chvíli, kdy začala mít ráda sama sebe. „Když jsem najela na systém, kdy jsem opravdu hlídala každou kalorii a čtyřikrát týdně jsem byla v posilovně, tak jsem se hrozně trápila a nešlo to,“ svěřila. „Je to hlavně o duši, o tom mít se ráda a sama sebe si hýčkat. Pak to jde,“ radí Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám