Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nebojte se užít si dovolenou u moře. Slaná mořská voda je pro své léčebné účinky známá již celá staletí. Prosluněné léto je obdobím, kdy se projevy kožních onemocnění zmírňují. Základem je však nevystavovat pokožku zbytečně dlouho na slunci a pravidelně a důkladně ji hydratovat. Hydratace přináší pokožce znatelnou úlevu. Vhodným řešením je kosmetika EmuCare obsahující vysoké množství Emu oleje.

Unikátní péče EmuCare konečně v ČR. Zbavte se lupénky skryté na pokožce hlavy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si nevíte rady s lupénkou hlavy, pak vyzkoušejte unikátní EmuCare Shampoo, který obsahuje 3 % emu oleje. Emu olej vyniká v léčbě kožních problémů svými hojivými a hydratačními účinky. Obsahuje vysoký podíl kyseliny linolenové, která podporuje výstavbu nových kožních buněk, a dokonce působí i protizánětlivě. Abyste zvýšili účinnost léčby, pak zkombinujte EmuCare Shampoo s EmuCare Olejem a zatočte s lupénkou ve vlasech jednou provždy. Stačí nanést a vmasírovat EmuCare Oil do pokožky hlavy, nechat působit co nejdéle a poté vlasy důkladně umýt šampónem EmuCare Shampoo. Tato regenerační kúra vrátí vaši pokožku hlavy opět do rovnováhy.

Tajemství zdravé pokožky starých Australanů – Emu olej! Účinný prostředek proti lupénce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedostatek esenciálních mastných kyselin má za následek špatné hojení pokožky a její vysychání. Doplňte tělu ty správné mastné kyseliny s olejem EmuCare Oil. Emu olej obsahuje více než 70 % nenasycených kyselin, z toho je až 20 % esenciálních kyselin, které jsou nepostradatelné při procesech hojení, při regeneraci a produkci nových kožních buněk. Emu olej obsahuje množství nenasycených, nasycených a esenciálních mastných kyselin v unikátním poměru, který je srovnatelný s poměrem mastných kyselin obsažených v lidské kůži. EmuCare Oil obsahuje 99 % čistého emu oleje a je vhodný i na léčbu těch nejtěžších kožních projevů (např. těžká psoriáza, ekzémy, rozsáhlé popáleniny, jizvy atd.).

Dodejte pleti potřebné množství omega - 3 a omega - 6 nenasycených mastných kyselin pro lepší hojení ekzémů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průběhu noci se v kůži odehrává množství chemických procesů, proto je velmi důležité dopřát jí nejen kvalitní a dostatečně dlouhý spánek, ale také potřebnou hydrataci a látky, které podpoří její regenerační a hojivé procesy. EmuCare Night Cream podporuje přirozený proces obnovy kůže. Kůže během spánku ztrácí více vody než v průběhu dne a stejně tak je v noci schopna více vody přijmout. Používáním nočního krému tak dopřejete kůži zvýšenou hydrataci, která je v regeneračních procesech nepostradatelná. EmuCare Night Cream obsahuje 5 % emu oleje a je vhodný zejména pro osoby se suchou pokožkou.

Rychlá regenerace a tvorba nových kožních buněk díky emu oleji! Účinná léčba popálenin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Emu olej patří mezi velmi ceněnou a finančně nákladnou surovinu, proto se ve většině kosmetických přípravků nachází pouze v malém množství a bývá nahrazován především parafínem. Kosmetika EmuCare se pyšní vysokou koncentrací (až 99 % čistého emu oleje), a tudíž i účinností produktů. Pokud vám nevyhovuje tekutá konzistence emu oleje, pak vyzkoušejte EmuCare Oil/Gel, který má díky obsahu včelího vosku tužší konzistenci než samotný olej. Nestéká po pokožce a nemění svou konzistenci vzhledem k teplotě okolí. EmuCare Oil/Gel obsahuje 90 % čistého emu oleje a je svými léčivými a hydratačními účinky srovnatelný s produktem EmuCare Oil, který obsahuje 99 % čistého emu oleje.

Další články

Načítám