Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinu australského zpěváka Nicka Cavea (57) postihla tragédie. Teprve patnáctiletý Arthur Cave se v úterý zřítil z útesu v anglickém Brightonu a později následkům svých zranění v nemocnici Royal Sussex County Hospital podlehl. Arthur byl synem Nicka Cavea a jeho manželky Susie Bick.

Chlapce pod útesem Ovingdean Gap nalezla skupina kolemjdoucích lidí, která okamžitě zavolala záchranku. Po jejím příjezdu byla lékaři poskytnuta první pomoc, ale Arthur po převozu do nemocnice v Sussexu zemřel. Jeho zranění byla natolik vážná, že byla prakticky neslučitelná se životem. Tragickou událost listu The Independent potvrdila i místní policie.

Cave má s bývalou modelkou Bick ještě syna Earla, jenž je Arthurovým dvojčetem. Z předešlých vztahů s novinářkou Viviane Carneiro vzešel ještě syn Luke (24) a s Beau Lazenby pak ještě syn Jethro, s ním se zpěvák poprvé setkal až v jeho sedmi letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám