Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tříletá Marlowe hereckého páru Sienny Miller a Toma Sturridgeho se kompletní rodiny nedočká. Místo plánované svatby se její rodiče rozešli.

Podle informací deníku The Sun k tomu mělo dojít už před několika týdny, ale vše se prý neslo v přátelském duchu, o čemž svědčí i jejich společná dovolená s dcerou na Ibize ještě začátkem tohoto měsíce.

Ke svatbě u třiatřicetileté Sienny s o čtyři roky mladším Tomem nedošlo ani tři roky od zásnub a nyní se prý každý chce ubírat svým směrem. O možných problémech se hovoří už dva měsíce, kdy se Sienna objevovala na filmovém festivalu v Cannes bez zásnubního prstenu.

Představitelce filmové Warholky nebo manželky Bradleyho Coopera v Americkém Sniperovi to tak po letitém vztahu s Judem Lawem a aférkách s Danielem Craigem a Balthazarem Gettym nevyšlo ani se Sturridgem, jenž se nejvíc proslavil filmovou adaptací Kerouacova románu Na cestě či snímkem Božská Julie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám