Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jennie Garth (43) se o víkendu stala z rozvedené opět vdanou ženou. Své ‚ano‘ řekla herci Davidu Abramsovi, čímž vstoupila již do třetího manželství. Věřme, že tentokrát tou správnou nohou a naposledy.

Představitelka Kelly Taylor ze seriálu Beverly Hills 90210 si jako místo obřadu vybrala ranč Santa Ynez v Kalifornii, kam s Davidem pozvali jen pár desítek nejbližších příbuzných a přátel. Do bílé se však herečka možná i s ohledem na věk už oblékat nechtěla, proto zvolila decentní bledě modré šaty s dlouhou vlečkou a vyšitými růžičkami. Její protějšek pak světle šedý oblek a bílou košili. Družičkami se staly všechny tři hereččiny dcery z předešlého manželství s hercem Peterem Facinellim. Mezi svatebčany se objevila mimo jiné i Tori Spelling.

Nejdojemnější moment nastal během Davidova předčítání romantického vyznání pro Jennie, která se nakonec neubránila slzám. Po skončení obřadu herečka objala své dcery a začala přijímat blahopřání od hostů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám