Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdekoli se objeví, je zvyklý být středem pozornosti a obdivu. Když se Filip Jankovič chystal na premiéru filmu Do naha XXL, bylo mu jasné, že nebude hlavním aktérem příběhu - že smetanu si slíznou krasavci jako Channing Tatum, Joe Manganiello či Matt Bomer v rolích striptérů.

I tak se ale tanečník a choreograf dočkal pozornosti - stačilo si obléknout triko s kontroverzním potiskem. Bílý podklad topu byl obohacen malůvkou jako vystřiženou z pánských záchodků. „Triko je od mého návrháře Roberta Vrzaly, líbí se vám?” smál se bývalý účastník talentové soutěže SuperStar a hrdě prezentoval naivně nakreslený obrázek pánského přirození.

A jak se Filipovi vůbec líbil biják? „Tento způsob show já nedělám, ale úplně cizí mi to není, takže nějaká ta inspirace by se mohla najít,” říká Filip Jankovič, který po pobytu v Londýně a Los Angeles nyní pobývá v České republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám