Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se připravují hráči jednoho z nejtvrdších sportů u nás na blížící se finále nejvyšší divize České ligy amerického fotbalu? Nejspíš byste předpokládali, že tito borci trénují údery a chvaty někde v ringu pod dozorem těch největších rváčů. To byste se ale šeredně spletli. Pravý opak je totiž pravdou.

Hlavním „trenérem“ těchto hromad svalů se stal Vlastimil Harapes. Národní umělec, tanečník, režisér a choreograf si vzal na starost jejich přípravu před blížícím se finále Under Armour Czech Bowl XXII.

„Jelikož v našem sportu není nouze o naraženiny, přetrhané vazy, odřeniny a další nehezké úrazy, snažíme se docílit také ladných pohybů a předčit tak soupeře a pobavit diváky, kterých máme stále víc a víc, což nás opravdu těší. Také proto jsme moc rádi, že nás podporují lidé z kulturní sféry a sami vyrážíme do ulic seznamovat lidi s tímto sportem,“ uvedl Jakub Folauf, hráč Prague Black Panthers.

Samozřejmě se jedná o recesi, ale zhlédnutí videa v článku určitě stojí za to.

Reklama

Další články

Načítám