Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme vyrazili na film o partičce striptérů Bez kalhot XXL, čekali jsme, že se na ně vypraví spíš hloučky kamarádek. Proto nás překvapila zprávařka z Primy Monika Leová (32), kterou doprovázel její přítel.

"Divili byste se, ale on už se na to těší asi tři měsíce," překvapila nás Monika. Má tedy Martin takovou slabost, anebo se přišel inspirovat? "Já myslím, že ta inspirace je na místě," nepřestala šokovat exotická kráska.

"Ale on je super, super ve všem," navázala, když jsme z ní tahali, zda u nich domácí striptýz probíhá jako ve většině domácností tak, že po partnerovi Monika sbírá ponožky a další kousky oděvu, které trousí cestou do koupelny.

Na svalnaté krasavce, když se předvádějí na plátně, se Leová dívá velmi ráda. "Ale Martínek má taky pořádný pekáč buchet, takže to mám doma a jsem za to ráda. Z toho, že se v kině koukám na jiné, nemusí mít špatný pocit, protože ví, že on se mi líbí stejně nejvíc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám